Fris & Fruitig

contact
Menu

Menu

Praten

Contact

Zien

 • Fris & Fruitig HQ
 • Brouwerijstraat 1
 • 7523XC Enschede
 • The Netherlands

Home / Projecten / Planl

Planl

De gebruikvriendelijkste oplossing voor online afspraken

Planl is een eigen Fris & Fruitig product. Planl maakt het contact tussen eerstelijnszorg en patiënt makkelijker, gebruiksvriendelijker en toegankelijk voor zowel de zorgverlener als de patiënt.

Werk met ons

Over deze case

Planl

Planl hebben we zelf laten uitgroeien van Fris & Fruitig zaadje tot volwassen product. Op dit moment zetten we Planl actief in de markt.

Naast IT projecten voor klanten werken we ook graag aan onze eigen projecten. Het behalen van resultaten vinden we leuk, extra leuk is het als het ook nog je eigen product betreft.

 • Activiteiten
 • Business Development
 • Marketing & Sales
 • Technische & visuele implementatie

Platform

iOS & Android app, webapplicatie, Adminpanel en CMS, Marketing website, Serverless architecture

Bekijk Planl

Een afspraak, zo gefixt

Kies heel gemakkelijk waar, wanneer en bij wie je een afspraak wil

Geen bandje meer inspreken tussen 8.00 en 8.30. Geen flash website die niet werkt op je telefoon. Direct digitaal een afspraak maken, wanneer jij dat wilt.

Een account aanmaken kost nog geen 30 seconden, daarna kun je deze gebruiken bij al je zorgverleners. De identiteit van een patiënt wordt gecontroleerd door een verificatiecode te sturen per SMS.

Voor elke praktijk een eigen pagina

Geoptimaliseerd voor mobile & tablet

Het is voor zorgverleners steeds belangrijker om in deze moderne tijden ook online de beste service richting patiënten te leveren. Met de gebruiksvriendelijke apps voor iOS en Android, én de mobielvriendelijke webapplicatie van Planl is elke zorgverlener er zeker van de beste service op het platform dat patiënten tegenwoordig het meest gebruiken: de smartphone.

Van klein tot groot, Planl is ontworpen zodat het op ieder scherm perfect werkt. Iedere praktijkpagina is geoptimaliseerd voor zoekmachines, smartphones & tablets. Natuurlijk werkt hij ook uitstekend op de gewone laptop.

Volledige control met het adminpanel

CMS, agenda, afspraken management en patiëntcommunicatie

Aan de achterkant hebben zorgverleners volledige controle over hun online dienstverlening. 24 / 7 een afspraak via Planl op de ingestelde tijden, altijd bereikbaar voor patiënten. Ook kunnen zorgverleners eenvoudig een afspraak wijzigen en veilig communiceren met de patiënt.

IT Business Development

Van zaadje tot Fris & Fruitig product.

Planl is begonnen als pilot op de campus van de Universiteit Twente. In samenwerking met de huisarts en de Universiteit Twente zijn we begonnen met het inventariseren van de behoeften van de patiënt en de zorgverleners. Dat kenmerkt Fris & Fruitig; goed onderzoeken waar daadwerkelijk behoefte aan is. Alleen vanuit die positie kunnen we écht iets moois maken.

We zijn voortdurend in overleg met eerstlijns zorgverleners om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in wat er in een praktijk speelt en waar we onze expertise kunnen inzetten voor verbeteringen. We zijn graag een luisterend oor. Zo zijn we ook altijd op zoek naar partners om Planl nog beter te maken. Alleen samen kunnen we de zorg vernieuwen.

200+

Iedere maand meer dan 200 tevreden patiënten

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Veilige technologie

De laatste standaarden, veilige en moderne technologie

Veiligheid

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de beveiliging van privacygevoelige gegevens. Een goede ontwikkeling. Bij Planl staat veiligheid dan ook voorop. Alle communicatie verloopt via veilige verbindingen en gegevens worden opgeslagen op goed beveildigde servers. De data is ondergebracht met de juiste normeringen en certificeringen.

Oneindig schaalbaar

Planl is vanaf de grond af aan gebouwd voor de toekomst. Het is belangrijk als startup om klaar te zijn voor snelle groei. De gehele backend van Planl is zo ingericht dat er direct bijgeschakeld wordt bij een piekbelasting. Zo blijven zorgverleners altijd online, wat er ook gebeurd.

We zijn altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging of “the next big thing”. We zijn constant bezig met het uitbreiden van onze vaardigheden om jou te voorzien van de beste technolgie en een succesvolle applicatie.

Zin om te beginnen? Wij ook!

Ook als je zelf nog geen duidelijk plan hebt. We geven je graag advies of stellen een offerte voor je op. Natuurlijk helemaal vrijblijvend en zonder kosten.
Samen zetten we de volgende stap!

Neem contact op

Praten

Contact

Zien

 • Fris & Fruitig HQ
 • Brouwerijstraat 1
 • 7523XC Enschede
 • The Netherlands

Fris & Fruitig