Fris & Fruitig

contact
Menu

Menu

Praten

Contact

Zien

  • Fris & Fruitig HQ
  • Brouwerijstraat 1
  • 7523XC Enschede
  • The Netherlands

Fris & Fruitig Manifesto

Commoditizing innovation for healthcare

Wij zijn uitvinders.

Uitvinders gewapend met een diepgewortelde kennis van software en technologie. Onze hoogste prioriteit is het verder helpen van de klant door het toegankelijk maken van waardevolle innovaties. Zo bouwen we magische software. Software van hoge technische kwaliteit. Software die de gezondheidszorg en de klant vooruit helpt.

"Bewezen innovatie toegankelijk maken voor de gezondheidszorg boven alles zelf doen"

Over de hele wereld boeken we in een razend tempo technologische vooruitgang. Technologische vooruitgang die met de juiste kennis voor het oprapen ligt. Door open source initiatieven, vrijelijk toegankelijke data en de cloud democratiseert software. Wij leren van de kennis ontwikkeld bij universiteiten en succesvolle techbedrijven. Deze kennis zetten we in op nieuw terrein. Wij excelleren in de integratie en toepassing van bewezen bouwstenen met specifieke behoeftes. Dat noemen wij uitvinden. Nieuwe innovaties starten niet bij nul, maar hergebruiken het wiel.

"Samenwerken als specialisten boven all-in-one"

Specialiseren is durven kiezen. Dat vinden we ingewikkeld. Uit ons DNA volgt een brede interesse voor alles wat de klant bezighoudt. Echter is ware kennis beseffen dat men niet alles weet. Daarom werken wij samen als partners met partners. Als een hecht team van software specialisten. Direct, contact. Zowel met onze klant als met vertrouwde specialisten uit andere vakgebieden.

"Eerlijk & constructief boven volgzaam uitvoeren"

We focussen ons op de verbinding van theorie en praktijk, we zijn pragmatisch. We zijn altijd eerlijk tegen de klant, ook als dit niet is wat zij willen horen. Juist onze verfrissende invalshoek is waarom zij met ons samenwerken. Eerst stellen we de vraag waarom, dan pas wat er moet worden gemaakt. Zo zijn we in staat keuzes te maken die hun belang dienen. Zo bouwen we een duurzame relatie op, een relatie op basis van vertrouwen. Eenieder achter hetzelfde doel.

"Inspelen op verandering boven het volgen van een plan"

De uitdaging bij software is het project laten aansluiten bij de wens van de klant, op ieder moment. Budget is beperkt, tijd is beperkt, inzichten veranderen. Wij werken agile. Wij stellen de klant tevreden door het vroegtijdig en voortdurend opleveren van waardevolle werkende software. Hierbij verwelkomen we veranderende behoeftes door nieuw verkregen inzichten. Liever een systeem dat voldoet dan een systeem omschreven in het plan.

"De klant intrigeert ons, wij luisteren"

We zijn nieuwsgierig van aard. Nieuwsgierig naar het verhaal van onze klant. Nieuwsgierig naar de drijfveren in hun werk. Dit inspireert ons om met volle overtuiging aan de slag te gaan. We blijven niet aan de zijlijn, we spelen mee op het veld. Met praktische handvatten. Met slimme toepassingen. Met innovatieve oplossingen die de klant verrassen.

Wij zijn uitvinders.

Zin om te beginnen? Wij ook!

Ook als je zelf nog geen duidelijk plan hebt. We geven je graag advies of stellen een offerte voor je op. Natuurlijk helemaal vrijblijvend en zonder kosten.
Samen zetten we de volgende stap!

Neem contact op

Praten

Contact

Zien

  • Fris & Fruitig HQ
  • Brouwerijstraat 1
  • 7523XC Enschede
  • The Netherlands

Fris & Fruitig