Fris & Fruitig

contact
Menu

Menu

Praten

Contact

Zien

  • Fris & Fruitig HQ
  • Brouwerijstraat 1
  • 7523XC Enschede
  • The Netherlands

Home / Blog / Hello world, wij zijn Fris & Fruitig ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ‹ ๐Ÿ

Hello world, wij zijn Fris & Fruitig ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ‹ ๐Ÿ

Wegens de groei van onze ontwikkelwerkzaamheden & Planl, ons platform dat het contact tussen eerstelijns zorgverlener en patiรซnt radicaal verbetert, hebben we besloten het product en onze ontwikkelwerkzaamheden los te koppelen.

Dit is de brief welke we verzonden hebben aan onze partners waarin we uitleggen waarom Planl verder gaat als Fris & Fruitig.

Maak kennis met Fris & Fruitig. Vanaf vandaag ontwikkelen we de gebruiksvriendelijkste applicaties onder de Fris & Fruitig vlag. We mogen werken aan meerdere uitdagende projecten voor verschillende mooie klanten. Planl als eigen product is daar nu รฉรฉn van.

Fris en wat?

Met Fris & Fruitig willen we meebouwen aan een vruchtbare wereld. Gedurfde projecten benaderen met een frisse blik, verder gaan dan alleen het neerzetten van uiterst gebruiksvriendelijke applicaties. We zijn een team jonge creatievelingen dat de zaak net even anders bekijkt en ziet waar de kansen liggen. We verdiepen ons in de behoefte achter de gevraagde oplossing en zetten een product neer dat daadwerkelijk voorziet, zodat jullie daar de vruchten van plukken. Bekijk hier wat we zoal doen, in de eHealth & zorg hoek, maar ook daarbuiten.

Wat verandert er?

De frisse branding is nieuw, jouw vertrouwde digitale partner blijft. We hebben een nieuwe website en een ander mailadres voor onze ontwikkelwerkzaamheden. Offertes & facturen zullen vanuit een andere bedrijfsnaam worden verzonden, verder blijven we nog steeds jullie vertrouwde partner tijdens het gehele ontwikkeltraject; van idee tot uitwerking. We zien deze stap als cruciaal om door te groeien als vruchtbaar bedrijf.

Planl & Fruitig?

Planl ken je misschien als fris softwarebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van applicaties op maat. Planl kan je ook kennen als het platform dat het contact tussen eerstelijns zorgverlener en patiรซnt radicaal verbetert. Dat is best verwarrend vinden wij, toch? Om die verwarring weg te nemen hebben we besloten het product Planl en onze ontwikkelwerkzaamheden van elkaar los te koppelen.

En Planl?

Planl gaat verder als รฉรฉn van onze Fris & Fruitige projecten. We blijven Planl verder uitbreiden met meer functionaliteiten en doen ons best zoveel mogelijk zorgverleners aan te sluiten. Opdat iedereen straks eenvoudig, veilig en vertrouwd toegang heeft tot zorg.

Heb je naar aanleiding van deze blog nog vragen, neem dan even contact met ons op.

Jouw digitale partner; Fris & Fruitig.

Zin om te beginnen? Wij ook!

Ook als je zelf nog geen duidelijk plan hebt. We geven je graag advies of stellen een offerte voor je op. Natuurlijk helemaal vrijblijvend en zonder kosten.
Samen zetten we de volgende stap!

Neem contact op

Praten

Contact

Zien

  • Fris & Fruitig HQ
  • Brouwerijstraat 1
  • 7523XC Enschede
  • The Netherlands

Fris & Fruitig